Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Αρχική Σελίδα

2016 Πρωταθλήτρια Νέων Γυναικών η Αννα-Μαρία Δρακάκη

Στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κ20 και Κ18 που έγιναν από 2 έως 8 Ιανουαρίου στην Καβάλα, Πρωταθλητής Ελλάδας Νέων Ανδρών (μέχρι 20 έτών) για το 2016 αναδείχθηκε ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, Πρωταθλήτρια Νέων Γυναικών η Άννα-Μαρία Δρακάκη, Πρωταθλητής Εφήβων (μέχρι 18 έτών) ο Χρήστος Αλεξιάδης και Πρωταθλήτρια Νεανίδων η Ρεβέκα Σαλαχίδου.Πρόγραμμα Συλλόγου

το νέο πρόγραμμα του συλλόγου μας
Αρχάριοι :  Τρίτη  6.00-7.00 και Σάββατο:12.00-13.00 
2o Τμήμα : Τετάρτη 6.00-7.00 και Σάββατο 10.00-11.00

3ο Τμήμα : Τετάρτη 7.00-8.00 και Σάββατο 11.00-12.00

4ο Τμήμα Προχωρημένων : Δευτέρα 5.30-7.30 και Πέμπτη 5.30-7.30

Επίσης κάθε Κυριακή ανοιχτά σε όλους από 11.00-13.00

 Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας 6977 967236/ 6946726536Πρωταθλήτρια στο rapid η Άννα-Μαρία Δρακάκη

  Ο Σκακιστικός Σύλλογος Πεύκων με τον προπονητή του κ.Βασίλη Τσαρουχά και την υποστήριξη της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων  Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής όπως και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας διοργάνωσε  στο Ξενοδοχείο <ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ>,  από 6 μέχρι 8 Νοεμβρίου τα Πανελλήνια Ανοιχτά Ατομικά Πρωταθλήματα Rapid και Blitz για το 2015.

http://www.pefkachess.gr/images/gallery/144851820655_lrg.jpg

Συμμετείχαν 188 σκακιστές και σκακίστριες στο rapid (γρήγορο σκάκι )

και 126 στο blitz (πολύ γρήγορο σκάκι )

Στο rapid   Πρωταθλήτρια Ελλάδος αναδείχθηκε η σκακίστρια του συλλόγου μας  Άννα-Μαρία Δρακάκη,     δεύτερη η Αναστασία Αβραμίδου και τρίτη η Γεωργία Γράψα.

Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Παπασημακόπουλος δεύτερος ο Δημήτριος Λαδόπουλος και τρίτος ο Γιάννης Νικολαΐδης.

Στο blitz Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε Σωτήρης Μαλικέντζος, με δεύτερο τον Αντώνη Παυλίδη και τρίτο το Νίκο Γαλόπουλο. 

Πρωταθλήτρια η Αναστασία Αβραμίδου, δεύτερη η Άννα-Μαρία Δρακάκη και τρίτη η  Γεωργία Γράψα.

Οι απονομές έγιναν από τον  Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας  κ. Θεοδωρίδη Βασίλη,                 τον  Β¨ έφορο της Ομοσπονδίας κ. Βιδάλη Ευάγγελο, τον  πρόεδρο του Σκακιστικού Συλλόγου Πεύκων κ. Μήτρου Ιωάννη, και τον  χορηγό των  κυπέλλων κ. Τριανταφυλλίδη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σ.Σ Πεύκων που εδρεύει με την υποστήριξη  του Δήμου στην οδό Δημοκρατίας & Σικελιανού, λειτουργεί καθημερινά με τμήματα ακαδημιών για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.

Πληροφορίες εγγραφής: Μήτρου Ιωάννης 6946 726536 ή  Δρακάκης Παναγιώτης 6977 967236.

 

 

 

 το νέο πρόγραμμα του συλλόγου μας

το νέο πρόγραμμα του συλλόγου μας
Αρχάριοι: Τετάρτη 6.30-7.30 και Σάββατο:11-12 
2o Τμήμα : Παρασκευή 6,30-7,30 και Σάββατο 12-1

3ο Τμήμα : Τρίτη 5,30-6,30 και Σάββατο 10-11
4ο Τμήμα Προχωρημένων : Δευτέρα 5.30-7.30 και Πέμπτη 5.30-7.30

 Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας

 


Χάλκινος ο ΣΣΠ στη Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική!!

Σπουδαία διάκριση πέτυχε ο σύλλογος μας στο φετινό κύπελλο. Η ομάδα μας έφτασε μέχρι το final four όπου εκεί ηττήθηκε για μία και μοναδική φορά από την Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης. Στον μικρό τελικό η ομάδα μας επικράτησε με 3-1 έναντι του ΠΑΟΚ και κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν και έφτασαν την ομάδα μας τόσο ψηλά!
Πιο συγκεκριμένα τα αποτελέσματα του final 4 ηταν:

Ε.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Σ.Σ. ΠΕΥΚΩΝ 3-1
1.Μαλικέντζος Σωτήρης – Τσιβελεκίδης Γεώργιος 1-0
2.Σταμουλάς Νικόλαος – Μεταξάς Ευστάθιος 0-1
3.Μπούσιος Χρήστος – Ζιώγας Πάρις 1-0
4.Μπάλλας Αθανάσιος – Τσινάρης Φώτιος 1-0
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ  Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ. 2015
Α.Σ. ΠΑΟΚ                      –  Σ.Σ. ΠΕΥΚΩΝ              1  – 3
Μπρίμπος Ευάγγελος       –  Μεταξάς Ευστάθιος      1  –  0
Συμεωνίδης  Θεοχάρης    –  Μήτρου Ανδρέας           0  –  1
Κόμσουλας  Αστέριος       –  Τσινάρης Φώτιος           0  –  1
Πορτοκαλίδης  Ιωάννής  –  Λαμπρίδης Αθανάσιος  0  –  1Απολογισμός πανελληνίων σχολικών πρωταθλημάτων.

Στα νήπια αγωνίστηκε ο Ιορδάνογλου Γιάννης που συγκέντρωσε συνολικά 3 βαθμούς στο πρώτο του πανελλήνιο τουρνουά.
Στην Ε' δημοτικού είχαμε δύο συμμετοχές απο το σύλλογο μας, τους Κουμτζής Χρήστος και Κατσίγρης Αντώνης. Τα δύο παιδιά συγκέντρωσαν 4 και 3,5 βαθμούς αντίστοιχα εκπροσοπώντας ικανοποιητικά το σύλλογο μας.
Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές και σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν.Αποτελέσματα ράπιντ στο δελασάλ στις 04.04

Αρκετά παιδιά -και όχι μόνο- του συλλόγου μας συμμετείχαν στο ράπιντ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.
Β γκρουπ: Στην 5η θέση τερμάτισε ο Λάζoγλου Κυριάκος με 5 βαθμούς αφήνοντας στην 10η θέση τον γιο του Λάζογλου Ανέστη ο οποίος συγκέντρωσε 4,5 βαθμούς.
Μία θέση από κάτω τερμάτισε ο Κουκουσάς Γιάννης ο οποίος συγκέντρωσε 4 βαθμούς όσους και ο Πολυχρόνου Ιάσων τον οποίο δεν ευνόησαν τα κριτήρια. Στη συνέχεια βρίσκεται ο Δουγαλής Γιάννης με 3 πόντους και λίγο π
ιο κάτω ο Κουλέλης Παύλος συγκεντρώνοντας 2 πόντους οι οποίοι ήταν και οι πρώτες του νίκες σε επίσημο τουρνουά.
Α γκρουπ: Στο πιο δύσκολο γκρουπ του τουρνουά ο σύλλογος μας είχε 3 συμμετοχές. Ο Κουμτζής Αργύρης συγκέντρωσε 4 βαθμούς.
Ο Δημητριάδης Παύλος 3 και ο Καρακάρας Κωνσταντίνος 2.
Ο Σκακιστικός Σύλλογος Πεύκων έκανε για άλλη μία φορά αισθητή την παρουσία του σε ένα αρκετά ισχυρό τουρνουά με πολύ ικανοποιητικές εμφανίσεις και ένα ακόμα μετάλλιο στη συλλογή του! Συγχαρητήρια σε όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μεταβείτε εδώ: http://www.chess-results.com/tnr167888.aspx?lan=1&art=0&wi=821Κύπελλο 2015

Με 3-1 επικράτησε η ομάδα μας έναντι του Κεραυνού Ωραιοκάστρου στον δεύτερο γύρο του κυπέλλου. Με αυτή τη νίκη μπορούμε να συνεχίζουμε την πορεία μας στο τουρνουά με τον επόμενο γύρο να είναι στις 25.04. Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν:

1.Τσιβελεκίδης Γιώργος - Παπακωνσταντίνου Δημήτρης 1-0
2.Μαστρογεωργόπουλος Σπύρος-Γαλάνη Άννα 1-0
3.Ζιώγας Πάρις - Αμοιρίδου Δήμητρα 1-0
4.Καρακάρας Κωνσταντίνος - Γαλάνη Δήμητρα 0-13/10 οι προκρίσεις για το πανελλήνιο!

Στο διανομαρχιακό πρωτάθλημα 3/10 αθλητές του συλλόγου μας κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ερέτρια. Τα παιδιά αυτά είναι: Ιορδάνογλου Γιάννης, Κατσίγρης Αντώνης, Κουμτζής Χρήστος. Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία για να δηλώσετε συμμετοχή στο πανελλήνιο είναι μέχρι την Πέμπτη19.03. 
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους προκριθέντες!9/10 οι προκρίσεις για τον ΣΣΠ!!!

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι προκρίσεις από το σχολικό πρωτάθλημα δυτικής Θεσσαλονίκης για το διανομαρχιακό. Τα παιδιά του συλλόγου που έχουν δικαίωμα να παίξουν στην επόμενη φάση είναι: Σταυρίδης Ιωάννης, Δημητριάδης Παύλος, Κατσίγρης Αντώνης, Σιακαβάρας Αστέριος, Κουκουσάς Ιωάννης, Καρακάρας Αντώνιος, Κωτσαλίδου Χριστίνα, Λαζόγλου Ανέστης, Κουμτζής Χρήστος. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα 10 παιδιά που αγωνίστηκαν τα 9 κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση! Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη φάση.Ο Σκακιστικός Σύλλογος Πεύκων τώρα και στο facebook!

 Με τη δημιουργία της νέας μας σελίδας δίνουμε το παρών και στο facebook! Μπορείτε να μας βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο και να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας απλά και μόνο πατώντας ''μου αρέσει'' 
https://www.facebook.com/pages/%CE%A3%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%A3%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%A0%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CF%89%CE%BD/1536829163265895
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας.Τουρνουά Ράπιντ στο Φιλίππειο 15/2

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά ράπιντ στο ξενοδοχείο Φιλίππειο της περασμένης Κυριακής. Συμμετείχαν συνολικά 90 σκακιστές και σκακίστριες απο τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική. Ο σύλλογος μας έκανε αισθητή την παρουσία του και στα τρία γκρουπ με τους μικρούς αλλά και τους ''μεγάλους'' σκακιστές του να κλέβουν πολλά από τα μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα:
Γκρουπ Α: Σιακαβάρας Αστέριος (4η θέση), Κουκουσάς Ιωάννης, Σταυρίδης Γιάννης (μετ), Μορτόπουλος Παναγιώτης, Λαζόγλου Ανέστης (μετ), Μπαλτζής Ιωακείμ, Κωτούλας Ερατοσθένης, Πολυχρόνου Αλέξανδρος.
Γκρουπ Β: Τσιβελεκίδης Γεώργιος (3η θέση), Δρακάκη Άννα-Μαρία, Δημητριάδης Παύλος, Καρακάρας Κωνσταντίνος, Παπαθανασίου Στεφανία (μετ),
 Τσιβελεκίδου Ελπίδα.
Γκρουπ Γ(ενηλίκων): Σταυρίδης Σταύρος (3η θέση), Λαζόγλου Κυριάκος, Σιακαβάρας Δημήτριος.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους γονείς που αγωνίστηκαν. Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους, μοιράζονται το άγχος τους και τους ευχαριστούμε για την υπομονή τους. Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε τίποτα.Αποτελέσματα τουρνουά νοκ άουτ 07.02.15

Συνολικά 16 σκακιστές και σκακίστριες του συλλόγου μας συμμετείχαν σε αυτό το πρωτότυπο τουρνουά. Το άγχος των παιδιών ήταν μεγάλο αλλά ήταν πολύ προσεχτικά καθώς μία λάθος κίνηση μπορούσε να οδηγήσει στον αποκλεισμό.Πολύ ενδιαφέρον είχε το final four το οποίο ανέδειξε τον πρωταθλητή του  Ζηβόντση Δημήτρη. Στις επόμενες 3 θέσεις βρέθηκαν με τη σειρά ο Κατσίγρης Αντώνης, Τζάρτζη Πετρούλα και Δημητριάδης Παύλος. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και ελπίζουμε να σας άρεσε αυτό το ιδιαίτερο τουρνουά!Τουρνουά προχωρημένων 31.01.2015

Στις 31.01 πραγματοποιήθηκε το τουρνουά προχωρημένων για τα παιδιά της Ακαδημίας μας. Συνολικά συμμετείχαν 14 σκακιστές-σκακίστριες από τα τμήματα της Τρίτης και της Πέμπτης καθώς και τα παιδιά που είχαν πάρει την πρόκριση την προηγούμενη εβδομάδα. Πρώτος στη γενική κατάταξη τερμάτισε ο Δημητριάδης Παύλος με 5,5 βαθμούς σε 6 αγώνες. Μάχη δώθηκε για την δεύτερη και την τρίτη θέση αναμεσα στους Μπατζόλη Μαρία και Κατσίγρη Αντώνη με την πρώτη να επικρατεί λόγω των κριτηρίων στη δεύτερη θέση . Το κύπελλο της πρώτης νικήτριας το πήρε η Παπαθανασίου Στεφανία με 4,5 βαθμούς. Μετάλλιο για την δεύτερη θέση δώθηκε στην Μπάμνιατζη Ειρήνη και για την τρίτη στην Τσιβελεκίδου Ελπίδα με 4 και 3 βαθμούς αντίστοιχα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και πάντα επιτυχίες!!ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ 8-16 ΕΤΩΝ (2015)

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα προκριματικά νεανικά πρωταθλήματα 8-16 ετών που έλαβαν μέρος στο ξενοδοχείο <<Φιλίππειο>> από τις 20.12-28.12. Από το σύλλογο μας συμμετείχαν συνολικά 12 σκακιστές και σκακίστριες σε διάφορες κατηγορίες με σημαντικές διακρίσεις. Αξίζει να αναφερθεί ότι πολλοί από τους νεαρούς σκακιστές μας, συμμετείχαν για πρώτη φορά σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση και αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό. Το θερμότερο όμως χειροκρότημα οφείλουμε να το δώσουμε στην Τσιβελεκίδου Ελπίδα η οποία βγήκε δεύτερη στην κατηγορία έως 10 ετών.Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποιήσαν μεταξύ άλλων οι Καρακάρας Κωνσταντίνος και Λαζόγλου Ανέστης. Πιο συγκεκριμένα τα άτομα που συμμετείχαν ήταν:

Έως 8 ετών: Λαζόγλου Ανέστης, Σιακαβάρας Αστέρης, Σταυρίδης Ιωάννης, Ρέππας Κωνσταντίνος, Κωτούλας Μάριος
Έως 10 ετών: Δούγαλης Ιωάννης
Έως 10 ετών(κορίτσια): Τσιβελεκίδου Ελπίδα, Κωσταλίδου Χριστίνα
Έως 12 ετών: Καρακάρας Κωνσταντίνος, Δημητριάδης Παύλος, Κατσίγρης Αντώνης, Κουμτζής Χρήστος.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και πάντα επιτυχίες! 4ο Βαλκανικό Ράπιντ στη Θεσσαλονίκη

Στην πόλη της θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Φιλίππειο» που βρίσκεται στον Κέδρινο λόφο στις 1-2 Νοεμβρίου διεξήχθη το 4ο Βαλκανικό Ράπιντ  με την παρουσία ισχυρών σκακιστών. GM Miljkovic, GM Krum Georgiev, IM Pavlidis Ant, IM Zlatanovic B, WIM Djukic S.

Στην γενικη καταταξη πρωτευσε ο Παυλιδης Αντωνης με 9,5 στα 10!! ΑΚολουθησαν με 8 βαθμους οι Miljkovic, Stanojoski, Zlatanovic, Vutov, Georgiev Kr,
Στις γυναικες πρωταθλήτρια αναδειχτηκε η Παυλιδου Κατερινα με 7 βαθμους, δευτερη η Αβραμιδου Αναστασια με 6,5 και τριτη η Δρακακη Αννα Μαρια με 6 βαθμους.

 Στο Β Γκρουπ νικητες ηταν οι Κουμτζης Χρήστος, Παχτας Χ, Βλασσης Κ.

 Τις απονομες έκαναν οι Γραμματεας της Ευρωπαικης Ενωσης κ. Τσορμπατζογλου Θεοδωρος και ο Αντιπροεδρος της ΕΣΟ κ. Θεοδωριδης Βασιλης.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ εκ ΜΕΡΟΥΣ Δ.Σ του Σ.Σ.ΠΕΥΚΩΝ

Μετά τις περσινές επιτυχίες με την εισαγωγή των αθλητών του Συλλόγου μας Λαμπρίδη Αλέξανδρου,Μεταξά Στάθη,Δημητριάδου Αντωνίας στο Πανεπιστήμιο,στις φετινές Πανελλαδικές 3 ακόμη Αθλητές μας οι: Μήτρου Ανδρέας, Κουμτζής Αργύρης και Δρακάκη Αννα-Μαρία πέτυχαν επίσης την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου τους εύχεται συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία.ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Αρχισαν τα μαθήματα Σκάκι στην Ακαδημία του Συλλόγου μας από τις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Για την σχολική χρονιά 2014-2015 θα λειτουργήσουν 3 τμήματα με το εξής πρόγραμμα.

Τμήμα 1 : Δευτέρα 17.30 - 19.30 & Πέμπτη 17.30 - 19.30

Τμήμα 2 : Παρασκευή 18.00 - 19.00 & Σάββατο 11.00 - 12.00

Τμήμα 3 : Παρασκευή 16.45 - 17.45 & Σάββατο 10.00 - 11.00

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Ι. Μήτρου στο τηλ. 6946 726536, και με τον κ. Π. Δρακάκη στα τηλ. 2310 673316 & 6977 967236.ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Τό Σάββατο 31 Μαίου διοργανώθηκε απο το σύλλογό μας τουρνουά, για παιδιά νηπιαγωγείου και όλων των τάξεων

του δημοτικού, λόγω της λήξης των μαθημάτων της ακαδημίας.

Συμμετείχαν μικροί σκακιστές απο το Σ.Σ ΠΕΥΚΩΝ και απο άλλους συλλόγους.

Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησαν οι απονομές κυπέλων και μεταλλίων στους νικητές.

Η βραδυά έκλεισε με μπουφέ για τους αθλητές και τους γονείς τους.

                                                                                              Το Δ.Σ του συλλόγου ΠΕΥΚΩΝ σας εύχεται

                                                                                                              ΚΑΛΟ   ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Π.Ο.Α 2014

Τελείωσε την Κυριακή στις 30/3/14 το Ομαδικό Πρωτάθλημα του Π.Ο.Α 2014..

Δυστυχώς η Ομάδα μας χάνοντας 3 παιχνίδια οριακά με 4,5 - 5,5 δεν τα κατάφερε και λόγω συγκυριών έπεσε στην Α¨τοπική.Υπ΄ οψιν ότι μάζεψε 11,5 βαθμούς περισσότερους απο την                    προηγούμενη ομάδα που κρατήθηκε στην κατηγορία.

Ευχαριστούμε όλους τους παίκτες για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους. Πιστεύουμε  ότι την επομένη χρονιά θα ανεβούμε πάλι στον Π.Ο.Α.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των 20 παικτών που συμμετείχαν στους Αγώνες.

Τσιβελεκίδης Γεώργιος 0/4,Χωματίδης Παναγιώτης 0,5/2, Γαλόπουλος Παναγιώτης 4/8, Μεταξάς Ευστάθιος 5,5/8 , Τσινάρης Φώτιος 4/8, Μήτρου Βασιλική 4/7, Παπαγιαννάκη Μάρθα 3/7, Μπάμνιατζη Ειρήνη 2/7 , Ελευθεριάδης Ελευθέριος 0/6, Δημητριάδης Παύλος 0/3 ,Κατσίγρης Αντωνιος 1/1 ,Λαμπρίδης Αθανάσιος 0/1,Κουμτζής Αργύριος 2/4 , Κουμτζής Χρήστος 0/1 ,Παπακώστας  Δημήτρης 1/3 ,Τσιβελεκίδου Ελπίδα 0/2 ,Γρηγοριάδης Γιάννης   0/1 , Γρηγοριάδης Γρηγόριος 0/1, Μαστρογεωργόπουλος Σπύρος 0/2, Μούργκος Χαράλαμπος 1/3.

 ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2014

Μετά την διεξαγωγή του σχολικού πρωταθλήματος Δυτικής Θεσσαλονίκης 2014, που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο < Φιλίππειο >, παιδιά του συλλόγου μας κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση του διανομαρχιακού Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής έπειτα απο εξαιρετικές εμφανίσεις. Θα θέλαμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητηρια στους εξής: Μάρθα Παπαγιαννάκη, Γιώργο-Αντώνη Συργιάννη, Λευτέρη Ελευθεριάδη, Χαράλαμπο Μούργκο, Ειρήνη Μπάμνιατζη, Αντώνη Κατσίγρη, Χρήστο Κουμτζή, Παύλο Δημητριάδη, Φίλιππο Μάμαλη, Γιώργο Ταραμπατσή, Αλεξάνδρα Τζίκα. Τους ευχόμαστε τύχη αγαθή και πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.6ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων 2013

Άρχισε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 το 6ο Πανελλήνιο Ομαδικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων ( προκριματική φάση ΕΣΣΘΧ).

Η ομάδα του Συλλόγου μας είχε δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα της ΕΣΘ και ηττήθηκε με 6-0.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου αντιμετώπισε την ομάδα της ΧΑΝΚ στην Καλαμαριά, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε κερδίσει,

αλλά κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία αποδείχθηκαν καθοριστικά, με αποτέλεσμα να υποστεί την δεύτερη ήττα της με σκορ 3,5-2.

Η 3η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και η ομάδα μας αντιμετωπίζει στα Πεύκα στις 5.00 μ.μ. την ομάδα του Γαλαξία και

στοχεύει στην πρώτη της νίκη.15ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΕΟΤΟΚΙΑ 2013

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 80 περίπου σκακιστών το 15ο τουρνουά σκάκι Θεοτόκια 2013

που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με τον Δήμο Νεάπολης Συκεών και την ΕΣΣΘΧ.

Οι αγώνες έγιναν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην οδό Δημοκρατίας, και το πρόγραμμα περιλάμβανε 4 αγώνες το

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και άλλους 4 το πρωί της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου.

Μετά από δυνατές μάχες πάνω στις σκακιέρες οι νικητές της Γενικής Κατάταξης ήταν :

1ος) Γαλόπουλος Νίκος 7β, 2ος) Γουλούτης Νίκος 6,5β, 3ος) Λιάνας Ιωάννης 6,5β, 4ος) Κυρατζόπουλος Ευθύμιος 6β,

5ος) Σπυρλιάδης Αχχιλέας 6β , 6ος) Γιαννουλάκης Λάμπρος 6β κλπ.

Στις γυναίκες είχαμε :

1η) Αβραμίδου Αναστασία 5,5β , 2η) Δρακάκη Άννα Μαρία 5,5β 3η) Τσολάκη Ελένη 5β κλπ.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες από τους νικητές όλων των κατηγοριών στην αντίστοιχη στήλη.ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ 2013

Μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών φάσεων της Ένωσης Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής,

4 παιδιά του συλλόγου μας προκρίθηκαν στα Πανελλήνια Ατομικά Σχολικά.

Παπαγιαννάκη Μάρθα, Συργιάννης Γεώργιος-Αντώνιος, Κατσίγρης Αντώνιος, Ελευθεριάδης Ελευθέριος.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Π.Ο.Α ΕΣΣΝΘ-Χ 2013

Αγωνιστικη δραστηριότητα του Σ.Σ. Πεύκων

Μετά το περυσινό διάλειμμα της ομάδος στην  Α' τοπική και παρά το κακό ξεκίνημα φέτος στις πρώτες αγωνιστικές

η ομάδα τερμάτισε άνετα, περίπου στο μέσον της βαθμολογίας.

 

Τα στατιστικά των 22 σκακιστών-σκακιστριών μας που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ήταν :

Τσινάρης Φώτης 5/8, Μήτρου Βασιλική 5,5/7,Ελευθεριάδης Ελευθέριος 3,5/7,Παπαγιανάκη Μάρθα 4,5/6,

 Παπακώστας Δημήτρης 2/6, Μεταξάς Στάθης 4/6, Αβραμίδου Ζωή 1/4, Ζιώγας Πάρης 1/4,

Θεωδορίδου Αργυρώ 1/3,Εφόπουλος Παναγιώτης 0/2,Μήτρου Ανδρέας 0/1,

Μαστρογεωργόπουλος Σπύρος 2,5/7,  Κουμτζής Αργύρης 1/1,  Λαμπρίδης Σάκης 1/2,

Βαφειάδης Κλεάνθης 0,5/1,  Μήτρου Γιάννης 0/1,  Δρακάκης Παναγιώτης 0/1, Υδραγωγός Βύρων 1/3,

 Καραγώγος Μιχάλης 0/2,  Κατσίγρης Αντώνης 0/1,Συργιάνης Γεώργιος-Αντώνιος 0/1,Τζήκα Αναστασία0/1.

Ελπίζουμε τον επόμενο χρόνο σε μιά καλύτερη αγωνιστική χρονιά και εάν οι συγκυρίες το επιτρέψουν ακόμα και σε άνοδο στην Α'  Εθνική.

 1o το ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΩΝ σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Στο διανομαρχιακό Σκακιστικό Σχολικό  Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης- Χαλικιδκής 2013, το Λύκειο Πεύκων για δεύτερη συνεχή χρονιά κατέκτησε την 1η θέση.

Η ομάδα πέτυχε 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα 5 παιχνίδια τερματίζοντας με 2 βαθμούς διαφορά απο τον δεύτερο, και προκρίθηκε στα Πανελλήνια τελικά που θα γίνουν 27-29 Απριλίου στην Ερέτρια.

Την ομάδα αποτελούσαν οι Λαμπριδης Αλέξανδρος,Μήτρου Ανδρέας, Κουμτζής Αργύρης,Καραγώγος Μιχάλης και Δρακάκη Αννα-Μαρία.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και πάντα επιτυχίες.ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2012

Στο τουρνουά του <<ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ 2012 >> που διεξήχθει απο 2 έως 7 Ιανουαρίου 2013, ο αθλητής του συλλόγου μας Τσινάρης Φώτης αποδεικνύοντας την αγωνιστική του άνοδο, ισοβάθμησε στην 2η θέση μεταξύ 93 σκακιστών.

Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Αναδημοσίευση απο το site http://www.fysiolatris.gr

 

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

(-18, -16, -14, -12, -10 και -8 ετών)

Η Άννα-Μαρία Δρακάκη στη 16η θέση στην κατηγορία κορίτσια-18

 

Τα Πανευρωπαϊκά Νεανικά Πρωταθλήματα διεξήχθησαν από 16 μέχρι 25 Αυγούστου στην Τσεχία (Πράγα).

Από Ελληνικής πλευράς στους αγώνες πήραν μέρος 9 σκακιστές και 9 σκακίστριες.

Στην κατηγορία Κοριτσιών κάτω των 18 ετών αγωνίστηκε και η 16χρονη σκακίστρια Άννα-Μαρία Δρακάκη, η οποία αγωνίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο σύλλογό μας και προέρχεται από το Σ.Σ. Πεύκων Θεσσαλονίκης.

Η νεαρή σκακίστρια με 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες κατέλαβε την16η θέση στην κατηγορία της.

Η μεγαλύτερη διάκριση για την Ελληνική αποστολή ήρθε από τηνΑναστασία Αβραμίδου η οποία αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία Κοριτσιών κάτω των 12 ετών. Επίσης ο 12χρονος σκακιστής Ευγένιος Ιωαννίδης κατέλαβε την 5η θέσηστην κατηγορία του.Πανελλήνια Νεανικά Ατομικά Πρωταθλήματα 2012

Ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα που διεξήχθησαν στο Ρίο (Πάτρα) από 24 μέχρι 29 Ιουνίου.

Στην κατηγορία των κορασίδων Κ16 η Δρακάκη Αννα-Μαρία κατέλαβε την τρίτη θέση.3η ΘΕΣΗ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ 2012

Σπουδαία διάκριση για το Λύκειο Πεύκων στο Πανελλήνιο Σχολικό Ομαδικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Καλλιθέα Χαλκιδικής στις 7-4-2012.Την ομάδα αποτελούσαν οι Λαμπριδης Αλέξανδρος,Μήτρου Ανδρέας,Κουμτζής Αργύρης και Δρακάκη Αννα-Μαρία. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και πάντα επιτυχίες.

Επίσης στο Ατομικό Σχολικό που διεξήχθη τις δύο επόμενες μέρες 8 και 9/4/12 συμμετείχαν στην κατηγορία των Λυκείων οι Μεταξάς Στάθης (2η θέση  ), Δρακάκη Αννα-Μαρία (1ο κορίτσι) Μήτρου Ανδρέας,και Κουμτζής Αργύρης,

Στην Α¨Γυμνασίου η Παπαγιαννάκη Μάρθα (2ο κορίτσι ), στην ΣΤ¨Δημοτικού οι Εφόπουλος Παναγιώτης και Υδραγωγός Βύρων και στην Β¨ Δημοτικού ο Κατσίγρης Αντώνης. ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΣΣΝΘ-Χ 2012

ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ Α¨ ΕΘΝΙΚΗΣ

Αγωνιστικη δραστηριότητα του Σ.Σ. Πεύκων.

 

 

Θετικό το ξεκίνημα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α¨κατηγορίας ΕΣΣΝΘ-Χ που διεξήχθει στις 15-1-12 για την ομάδα των Πεύκων.

Επικράτησε εντός έδρας επί της Σκακιστικής Ακαδημίας ΧΑΝΚ  5-2,5  με νίκες να σημειώνουν οι Μεταξάς Στάθης,Κουμτζής Αργύρης και η Παπαγιαννάκη Μάρθα.

Ιδιο το αποτέλεσμα (5-2,5)  και στον 2ο γύρο στις 22-1-12 επι της ομάδος της Σ.Α. ΕΣΘ " Γ. Ιωακειμίδης "  πάλι εντός έδρας με νίκες των Χωματίδη Παναγιώτη,Μεταξά Στάθη και Μήτρου Ανδρέα.

Την Κυριακή  12-2-2012 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής για τον 3ο γύρο η ομάδα μας πέτυχε την τρίτη της νίκη με 4-3,5 επι του  ΑΣΟ Πολυγύρου παρά την κενή σκακιέρα που είχαμε και βρίσκεται μόνη στην 1η θέση. Τις νίκες πέτυχαν οι Μαστρογιωργόπουλος Σπύρος,Τσινάρης Φώτης,Μήτρου Ανδρέας και η Παπαγιαννάκη Μάρθα.                                                                                                  

Νικηφόρο και το αποτέλεσμα του 4ου γύρου στην έδρα μας επί της ομάδος του ΣΟΑΘ με 4,5-3.  Με νίκες των Μήτρου Ανδρέα (σπουδαίο παιχνίδι) και Υδραγωγού Βύρωνα.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα η ομάδα μας είναι η επικρατέστερη για την άνοδο.

Συνεχίστηκε το σερί των πετυχημένων εμφανίσεων και σήμερα  18-3-12 στα Νέα Μουδανιά. Η ομάδα μας επικράτησε με 6,5-1 επι της αξιόμαχης ομάδας της ΣΚ.ΑΚΑΔ. Μουδανιών παρά το τελικό αποτέλεσμα,  με νίκες των Μεταξά Στάθη,Παπακώστα Δημήτρη,Τσινάρη Φώτιο,Δρακάκη Παναγιώτη και Παπαγιαννάκη Μάρθας. 

Οφείιλουμε να ευχαριστήσουμε τους οικοδεσπότες και ειδικά τον κο Σίσκο για την άψογη φιλοξενία τους.

Αλλη μία νίκη σήμερα   24-3-12 για τον σύλλογό μας εντος έδρας επι του Σ.Ο ΣΑΧ. με 6,5-1,5. Τις νίκες πέτυχαν  οι Χωματίδης Παναγιώτης,Μαστρογιωργόπουλος Σπύρος,Μεταξάς Στάθης,Παπακώστας Δημήτρης,Τσινάρης Φώτης και Παπαγιαννάκη Μαρθα.

Στην τελευταία αγωνιστική στις Συκιές την  Κυριακή 1-4-12, η ομάδα μας γνώρισε και την μοναδική της ήττα απο τον ΠΑΣ Φοίβο Συκεών με 6,5-1,5 με  νίκη του Λαμπρίδη Σάκη.

Μετά απο αυτό το αποτέλεσμα κατετάγη 2η σε ισοβαθμία με τον Φοίβο. Ηταν μόνο παιχνίδι  γοήτρου αφού απο καιρό είχε εξασφαλίσει την άνοδο στον Π.Ο.Α

Τα στατιστικά των 15 σκακιστών μας που συμμετείχαν στο πρωτάθλημακαι ήταν :

Τσινάρης Φώτης 4,5/7, Παπαγιανάκη Μάρθα 4,5/6,  Παπακώστας Δημήτρης 3,5/6, Μεταξάς Στάθης 4/5,  Μπάμνιατζη Ειρήνη 0/5,  Μήτρου Ανδρέας 3/4, Μαστρογεωργόπουλος Σπύρος 3/4,  Κουμτζής Αργύρης 2/3,  Λαμπρίδης Σακης 1/3, Χωματίδης Παναγιώτης 2/2,  Μήτρου Γιάννης 0/2,  Δρακάκης Παναγιώτης 1/1, Υδραγωγός Βύρων 1/1,  Καραγώγος Μιχάλης 0/1,  Καραγώγου Μαρίνα 0/1.

 ΤΟΥΡΝΟΥΑ BLITZ- 1ος ο Τσινάρης Φώτης

Το Σάββατο  31-3-12 και με την συμμετοχή 28 σκακιστών διεξήχθει το 1ο τουρνουά  blίtz, 6 γύρων για τους σκακιστές και φίλους του συλλόγου μας.

1ος ο Τσινάρης Φώτης με 2ο τον Μήτρου Ανδρέα και 3ο τον Παπακώστα Δημήτρη. 1η γυναίκα η Παπαγιαννάκη Μάρθα.

Επίσης δόθηκαν μετάλλια στις ειδικές κατηγορίες των 8,10,12,14 ετών.

Ακολούθησε εκδήλωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους παλιά μέλη του συλλόγου όπως ο βουλευτής κος Ζιώγας, η πρόεδρος του <οικοράματος> Ζέτου Φανή.

Επίσης τους χαιρετισμούς τους έστειλαν ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Νεάπολης-Συκεών.Διανομαρχιακό Σχολικό Πρωτάθλημα 2012

Με την συμμετοχή 45 σχολικών ομάδων διεξήχθησαν το Σάββατο 14/1/2012 τα ομαδικά σχολικά πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής.

Σημαντικές επιτυχίες είχαν τα σχολεία της περιοχής μας.

 

 1η θέση για το Λύκειο Πεύκων

 Την ομάδα αποτελούσαν οι Λαμπρίδης Αλέξανδρος,Μήτρου Ανδρέας, Κουμτζής  Αργύρης,Μήτρου Βασιλική και Δρακάκη Αννα-Μαρία.

1η Θέση στα Γυμνάσια για το ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΔΕΛΑΣΑΛ.

4η θέση στα Δημοτικά  για τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη,με την ομάδα να αποτελείται απο τους Εφόπουλο Παναγιώτη,Κουτσουρά Γεώργιο και Νικόλαο και την μικρή Εφοπούλου.

Επίσης οι ομάδες προκρίθηκαν στα Πανελλήνια Τελικά που θα γίνουν τον Απρίλιο. Πανελλήνια ατομικά Κ18 και Κ20

Αναδημοσίευση από το site του διοργανωτή.

 

Ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων που διεξήχθησαν με επιτυχία στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη στο Ρέντη, από 3 μέχρι 9 Ιανουαρίου 2012. Διοργανωτές ήταν ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, η Ε.Σ.Ο. και ο Ε.Ο.Α.Ο. «Φυσιολάτρης» Νίκαιας.

Ο Σωτήρης Μαλικέντζος (Ε.Σ. Θεσσαλονίκης) κατέκτησε το τίτλο του πρωταθλητή Νέων Ανδρών για δευτερη συνεχή χρονιά. Δεύτερος ο Νίκος Αγγελής (Σ.Ο. Καλλιθέας) και τρίτος ο Κώστας Καζάκος (Κύδων Χανίων).

Η Κατερίνα Παυλίδου (Κύδων Χανίων) κατέκτησε το τίτλο της πρωταθλητριας Νέων Γυναικών. Στη δεύτερη θέση η Τόνια Χριστοδουλάκη (Φυσιολάτρης Νίκαιας) και την τρίτη η Ελένη Φραγκου (Π.Σ. Περιστερίου).

Ο Δημήτριος Παπακωσταντίνου (Κεραυνός Ωραιοκάστρου)  πήρε την πρώτη θέση των Εφήβων, με δεύτερο το Νίκο Θεοδώρου (ΣΚΟ Ρεθύμνου) και τρίτο τον Αλέξανδρο Παπασημακόπουλο(Α.Σ. Παπάγου).

Η Ελισσάβετ  Παπαθανασίου (Π.Σ. Περιστερίου) κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά την πρώτη θέση στις Νεάνιδες. Δεύτερη η Σταυρούλα Τσολακίδου (Σ.Ο. Καβάλας) και τρίτη η Αννα-Μαρία Δρακάκη (Φυσιολάτρης Νίκαιας).6o ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ <12

Στο 6ο ομαδικό πρωτάθλημα παμπαίδων <12 της ΕΣΣΝΘ-Χ , η αξιόμαχη ομάδα των Πεύκων ισοβάθμισε στην 5η θέση μεταξύ 18 ομάδων που έλαβαν μέρος. Τα παιδιά έδωσαν καταπληκτικά παιχνίδια αλλά έχασαν στον τελευταίο γύρο απο την επισης αξιόλογη ομάδα της ΕΣΘ.Η ομάδα βασίστηκε κυρίως στους Εφόπουλο-Υδραγωγό-Συργιάννη και Παπαγιαννάκη Μάρθα.

Στην άλλη διοργάνωση για το Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων η ομάδα με πολλές ελλείψεις δεν κατάφερε να διακριθεί.

Επίσης σε εσωτερικό πρωτάθλημα που διεξήχθει την Κυριακή 4-12-11 ο Τσαγκουριάς Κωνσταντίνος αναδείχθηκε νικητής.<< ΘΕΟΤΟΚΙΑ 2011 >>

Διοργανώθηκε και φέτος στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2011 με μεγάλη επιτυχία το 12ο τουρνουά σκάκι  < ΘΕΟΤΟΚΙΑ 2011 >.

Σύμφωνα με την προκήρυξη οι αγώνες έγιναν στο καινούργιο κλειστό γυμναστήριο Πεύκων.

Θεοτόκια 2011

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 90 και συμμετείχαν πολλοί αξιόλογοι σκακιστές από διάφορους συλλόγους της πόλης μας μεταξύ των οποίων και ο πρωταθλητής και GM  Παπαδόπουλος Γιάννης.

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής :

1ος στην γενική κατάταξη ο Γαλόπουλος Νίκος, 2ος ο Λαζαρίδης Χάρης, και 3ος ο Παπαδόπουλος Γιάννης. 1η γυναίκα η Παυλίδου Κατερίνα

Κύπελλα και μετάλλια έλαβαν  και οι αθλητές του συλλόγου μας στις ειδικές κατηγορίες.

Μήτρου Βασιλική, Μήτρου Ανδρέας, Δρακάκη Αννα-Μαρία, Λαμπρίδης Αλέξανδρος, Κατσιγρης Αντώνης, Εφόπουλος Παναγιώτης, Μπάμνιατζη Ειρήνη, Δημητριάδης Παυλος, Μούργκος Χαράλαμπος, Συργιάννης Γεώργιος-Αντώνης, Λίτος Ανδρέας, Τσαγκουριάς Σάββας και Κωνσταντίνος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών κος Δανιηλίδης Σίμος, η κα Αμοιρίδου Καίτη,ο κος Νικολόπουλος και ο GM Παπαιωάννου Γιάννης.

Δείτε φωτογραφίες στο http://pefkachess.gr/frontend/photo_gallery.php12ο Τουρνουά ΣΚΑΚΙ «Θεοτόκια 2011»

ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Πεύκων Θεσσαλονίκης 

3 και 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ. Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό Γυμναστήριο Πεύκων, διεύθυνση Δημοκρατίας 8, στάση στροφή Φιλύρου λεωφορείο Νο 57.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ. Ελβετικό σύστημα 8 γύρων με χρόνο σκέψης 15 λεπτά, με προστιθέμενο χρόνο 5 δευτερολέπτων σε κάθε κίνηση, για τον κάθε παίκτη,  για όλη την παρτίδα. Η γραφή των κινήσεων δεν είναι υποχρεωτική.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝΣάββατο 3 Σεπτεμβρίου (4 γύροι), έναρξη πρώτου γύρου 17:00 μ.μ. και Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου (4 γύροι), έναρξη πέμπτου γύρου 10.30 π.μ. Επιβεβαιώσεις συμμετοχών θα γίνονται το Σάββατο 03/09 από τις 15.45 μ.μ. έως τις 16.45 μ.μ. Η τελετή λήξης και οι απονομές των επάθλων στους νικητές θα γίνουν την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου αμέσως μετά την λήξη των αγώνων.
ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Το παράβολο συμμετοχής είναι δέκα (10) Ευρώ, ενώ για τους σκακιστές κάτω των είκοσι ετών & φοιτητές είναι πέντε (5) Ευρώ.


ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΣ ΠΕΥΚΩΝ -1ος ο Εφόπουλος Παναγιώτης

Με επιτυχία διεξήχθη το Εσωτερικό πρωτάθλημα του Συλλόγου  με την συμμετοχή παιδιών κάτω των 12 ετών, σήμερα Κυριακή 22-5-2011.Στους νικητές δόθηκαν κύπελλα και στους διακριθέντες μετάλλια.

Πρώτευσε ο Εφόπουλος Παναγιώτης με  απόλυτο ποσοστό 5 νίκες σε 5 παιχνίδια.

Την 2η θέση κατέλαβε ο Συργιάννης  Γεώργιος- Αντώνιος  και την 3η θέση ο Υδραγωγός Βύρων.

Στις ειδικές κατηγορίες η Παπαγιαννάκη Μάρθα ξεχώρισε και αναδείχθηκε 1ο κορίτσι.

Ο Παπαγιαννάκης Ιωάννης 4ος στην γενική κατάταξη και 1ος στην ηλικία κάτω των 10 ετών.

Επίσης 1ος κάτω των 8 ετών ο Κατσίγρης Αντώνιος.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ:   http://pefkachess.gr/frontend/photo_gallery.php1η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΜΗΤΡΟΥ

Μεγάλη διάκριση για την Μήτρου Βίκυ, που κατέλαβε την πρώτη θέση στις γυναίκες στο  3o Διεθνές Τουρνουά  «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» που διεξήχθει στην Θεσ/νίκη  απο 25-4-11 έως 1-5-2011 με 120  περίπου συμμετοχές.

Συγχαρητήρια και στον Βαφειάδη Κλεάνθη για την 6η θέση.                                                  

Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησαν  επίσης οι:  Τσινάρης Φώτης  και  Κουμτζής Αργύρης.Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Άννα Μαρία Δρακάκη ( Γ¨ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ )

          Κάθε ρεκόρ έσπασε ο αριθμός των συμμετοχών στην τελική φάση των φετινών       Πανελλήνιων Σχολικών Σκακιστικών Πρωταθλημάτων 2011 που διεξήχθησαν στην Ερέτρια με διοργανωτή τη Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος “Παλαμήδης ο Ευβοεύς”. 878!!!  μαθητές από όλη την Ελλάδα μαζί με τους συνοδούς και τους προπονητές τους (συνολικά πάνω από 2000 άτομα) βρέθηκαν στην Ερέτρια το διάστημα 16-18 Απριλίου 2011.

     Η Άννα Μαρία Δρακάκη για τρίτη συνεχή χρονιά αναδείχθηκε  πρωταθλήτρια Ελλάδας,αυτή τη φορά  στην Γ΄ Γυμνασίου.

 

 Θερμά συγχαρητήρια στην Άννα Μαρία για τη μεγάλη επιτυχία της.Επίσης στους Μήτρου Ανδρέα με 5,5 βαθμούς και Κουμτζή Αργύριο με 5 βαθμούς για τις σπουδαίες τους εμφανίσεις , που με λίγη τύχη θα μπορούσαν να βρεθούν στα μετάλλια.

Στην Ε¨Δημοτικού ξεχώρισε ο Εφόπουλος Παναγιώτης, σημειώνοντας 6 βαθμούς ισοβάθμισε στην 9η θέση και μετά την άρση της ισοβαθμίας στην 16η μεταξύ 77 παιδιών ! 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα από τα 11 παιδιά που συμμετείχαν στα τελικά.

Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  Κατσίγρης Αντώνης 3 β.

Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  Μπάμνιατζη Ειρήνη  4 β.

Γ'  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  Μούργκος Χαράλαμπος 4,5β,Γιαννακόπουλος Λευτέρης 4β.

Ε'  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  Εφόπουλος Παναγιώτης   6 β.

ΣΤ'  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  Ζευγαρίδου Άννα      4,5  β.

Β'  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ   Καραγώγος Μιχάλης   3,5 β.

Γ'  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ  Δρακάκη Αννα-Μαρια  5,5 β, Μήτρου  Ανδρέας 5,5  β,Κουμτζής  Αργύρης 5 β.

ΛΥΚΕΙΑ               Μήτρου  Βίκυ             4 β.

Συγχαρητήρια σε όλα τα  παιδιά του συλλόγου που συμμετείχαν στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα..

 

 

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ 2011 -ΓΥΜΝΑΣΙΑ ( ΕΡΕΤΡΙΑ )

Στα Πανελλήνια Ομαδικά Σχολικά Πρωταθλήματα του 2011 που διεξήχθησαν σήμερα στην Ερέτρια , η ομάδα του Γυμνασίου Πεύκων η οποία συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά,κατέλαβε την 6η θέση μεταξύ 15 σχολείων.

Την ομάδα αποτελούσαν οι:  Κουμτζής Αργύρης , Μήτρου Ανδρέας , Καραγώγος Μιχάλης και Δρακάκη Αννα-Μαρία, οι οποίοι και ανήκουν στον ΣΣ Πεύκων.

Σημειωτέον ότι στους 3 πρώτους γύρους από τους 6 συνολικά,  η ομάδα κατέβηκε με κενή σκακιέρα λόγω άλλων υποχρεώσεων του Κουμτζή Αργύρη .

Μεγάλη διάκριση για τους Μήτρου Ανδρέα και Δρακάκη Αννα-Μαρία, αφού από τους 75 σκακιστές που έλαβαν μέρος, ήταν μέσα στους  3 που πέτυχαν το απόλυτο.        6 νίκες σε 6 παιχνίδια.!!!!!

Καλή συνέχεια και στα ατομικά που αρχίζουν αύριο.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ 2011 -ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Στα Πανελλήνια Ομαδικά Σχολικά Πρωταθλήματα του 2011 που διεξήχθησαν  στην Ερέτρια , η ομάδα του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαδευτηρίων Φρυγανιώτη το οποίο εδρεύει στα Πεύκα,κατέλαβε την 3η θέση μεταξύ 31 σχολείων.

Συγχαρητήρια στον  σκακιστή του συλλόγου μας Εφόπουλο Παναγιώτη.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Π.Ο.Α 2011

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 τελείωσαν οι αγώνες του ΠΟΑ .

Δυστυχώς η ομάδα μας δεν τα κατάφερε.  Ηττήθηκε στον τελευταίο γύρο από την ΠΑΣΠ ΔΕΗ και υποβιβάζεται στην Β¨ Εθνική.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά η φετινή. Έλειπαν αρκετοί βασικού παίκτες λόγω υποχρεώσεων.

Υπήρξαν και προβλήματα στην 1η αγωνιστική με τα δελτία απέναντι στην ομάδα του Επίκουρου Πολίχνης.

Δόθηκε όμως η ευκαιρία σε νέα παιδιά να στελεχώσουν  την ομάδα και σε κάποιους αγώνες τα πήγαν αρκετά καλά.

Ελπίζουμε του χρόνου με την βοήθεια όλων να ανεβεί η ομάδα ξανά στον Π.Ο.Α,ΚΥΠΕΛΛΟ 2011

Μία λάθος κίνηση και αποκλεισμός !

Στην τρίτη φάση του κυπέλλου αντιμετωπίσαμε εκτός έδρας την ισχυρότατη ομάδα της ΟΣΤΡΙΑ.

Το αποτέλεσμα 2,5-1,5 . Μόλις στην τελευταία σκακιέρα μία κίνηση έγραψε το τελικό αποτέλεσμα. (μας αρκούσε μία ισοπαλία ).

Σπουδαία εμφάνιση απο τον προπονητή  μας Βαφειάδη Κλεάνθη.

Συμμετείχαν οι : Βαφειάδης Κλεάνθης, Λαμπρίδης Αθανάσιος , Τσινάρης Φώτιος , Παπακώστας Δημήτριος. 2η Θέση για το ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΥΚΩΝ

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Γυμνάσιο Πεύκων πρωταγωνιστεί στα Ομαδικά Σχολικά Πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής.

Αφού είχε κατακτήσει  την 1η ΘΕΣΗ το 2009 και το 2010, φέτος λόγω κριτηρίων περιορίστηκε στην Θέση σε ισοβαθμία με την πρώτη ομάδα που είναι το 11ο Γυμνάσιο Θεσ/νίκης .  Το μεταξύ τους παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

 Η ομάδα του Γυμνασίου Πεύκων, απαρτίζεται από μαθητές του Σκακιστικού Συλλόγου Πεύκων και πέτυχε  3 νίκες και 2 ισοπαλίες στους 5 αγώνες.

 

Την ομάδα αποτελούσαν οι  Μήτρου Ανδρέας , Καραγώγος Μιχαήλ, Κουμτζής Αργύριος , Δρακάκη Αννα-Μαρία.   

Επιπλέον προκρίθηκε για το Πανελλήνιο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα


Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων (Κ18) και Νέων Ανδρών – Γυναικών (Κ20)

Θετική ήταν κατά γενική ομολογία η παρουσία των κοριτσιών στο πανίσχυρο πρωτάθλημα Νεανίδων κάτω των 18 ετών, αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες και κάποια ... EΛΟ.

Ενώ ξεκίνησαν πολύ καλά. 2,5 στα 3 για την Δρακάκη και 2 στα  2 για την Μήτρου, αντιμετωπίζοντας συνήθως μεγαλύτερες και ισχυρότερες παίκτριες δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση και τερμάτισαν με 5 βαθμούς στην 9η και 10η θέση αντίστοιχα  μεταξύ των 24 σκακιστριών.

Η σύντομη φιλική ισοπαλία μεταξύ τους στο 7ο γύρο (προτίμησαν να πάνε στην αγορά ) ίσως ζημίωσε και τις δύο, αλλά σίγουρα ισχυροποίησε την φιλία τους.

Τις ευχόμαστε καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες ( υποσχετική ενός έτους ) και επιστροφή σε έναν ισχυρότερο σύλλογο.  


Η Πνευματική Στέγη Περιστερίου διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων (Κ18) και Νέων Ανδρών – Γυναικών (Κ20) στο φιλόξενο χώρο του Κ.Υ.Β.Ε ( Μακαρίου 1)-Αθήνα,  από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2011.

Στην κατηγορία των Νεανίδων (Κ18) ο σύλλογος εκπροσωπείται με 2 συμμετοχές.

Μήτρου Βασιλική και Δρακάκη Αννα-Μαρία.

Καλή επιτυχία στα κορίτσια.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Κ08–Κ16

Με την συμμετοχή 10 σκακιστών και σκακιστριών απο τον σύλλογό μας ξεκίνησαν απο 26-12-2010 τα προκριματικά νεανικά πρωταθλήματα της Ενωσης Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής για παιδιά κάτω των 16 ετών.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και πρόκριση στα τελικάΠροκριματικά Εφήβων-Νεανιδων 2011 (Κ18)

Απο 10 έως 12 Δεκεμβρίου 2010 διεξήχθησαν  τα προκριματικά Εφήβων Νεανίδων κάτω των 18,της Ενωσης Θεσ/νίκης-Χαλκιδικής.

Απο τον σύλλογό μας υπήρξαν τέσσερις συμμετοχες .

Καπάκογλου Γρηγόρης, Παπαγιαννάκης Ιωάννης, Παπαγιαννάκη Μάρθα, Δρακάκη Αννα-Μαρία.

Αξιοσημείωτη η τρίτη Θέση της Παπαγιαννάκη Μάρθας. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2010

Στον τελευταίο γύρο της διοργάνωσης η ομάδα μας επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Επίκουρου Πολίχνης με 3,5-2,5

Για πρώτη φορά συμμετείχε στην ομάδα και η μικρή Μπάμνιατζη Ειρήνη.

Πολύ καλό παιχνίδι με νίκη απο τον Εφόπουλο Παναγιώτη.

Στην τελική κατάταξη η ομάδα μας κατέλαβε την θέση μεταξύ δεκατεσσάρων  ομάδων. 


Στον 4ο γύρο η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη με την ισχυρή ομάδα του Σ.Ο.ΠΟΛΙΧΝΗΣ με 3-3.

Χαρακτηριστό της συνάντησης οι 4 ισοπαλίες σε 6 σκακιέρες.

Σπουδαία παιχνίδια και θετικό αποτέλεσμα απο Υδραγωγό Βύρωνα (ισοπαλία)  και Δρακάκη Αννα Μαρία (νίκη).

Εξίσου πολύ καλό  παιχνίδι απο την Μήτρου Βασιλική με φυσικό επακόλουθο την  ισοπαλία.

Επόμενος αγώνας την  Κυριακή με τον Επίκουρο  Πολίχνης στον σύλλογό μας.


Στον 3ο γύρο η ομάδα μας παίζοντας με ελλείψεις ηττήθηκε με 2,5-3,5 από την ομάδα της ΟΣΤΡΙΑ

Επομενος αγώνας την Κυριακή με την Πολίχνη στον σύλλογό μας.


Στον 2ο γύρο η ομάδα μας δεν τα κατάφερε να κερδίσει. Ηττήθηκε απο την ομάδα του ΠΑΤ με 2,5-3,5.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή με την ΟΣΤΡΙΑ στην Τριανδρία. 

 


 

Στον 1ο γύρο της διοργάνωσης, η ομάδα μας επικράτησε εκτός έδρας της αντίστοιχης του ΑΜΟ ΓΑΛΑΞΙΑ με 5-1.

Συμμετείχαν οι : Μήτρου Βασιλική-Μήτρου Ανδρέας - Εφόπουλος Παναγιώτης -Υδραγωγός Βύρων -Δρακάκη Αννα Μαρία - Παπαγιαννάκη Μάρθα.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.Summer Cup Open- Porto Carras- Χαλκιδική

Στο φετεινό Summer Cup το οποίο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πόρτο Καρρά της Χαλκιδικής απο 11-18 Ιουλίου,  αγωνίστηκαν 68 σκακιστές και σκακίστριες απο 6 χώρες.

Μεγάλη διάκριση για τον προπονητή μας ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΚΛΕΑΝΘΗ ο οποίος κατέλαβε την 2η θέση.

Του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.Πρωταθλήτρια Νεανικών Κ14 η Άννα Μαρία Δρακάκη

Ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Παίδων & Κορασίδων για το 2010, τα οποία διεξήχθησαν για τέταρτη συνεχή χρονιά στο πανέμορφο συγκρότημα της G-Hotels στην Καλλιθέα Χαλκιδικής από τις 25 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2010.

Η Άννα-Μαρία Δρακάκη είναι η φετινή πρωταθλήτρια στην κατηγορία της, αφού με ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα 4 στα 4, τερμάτισε άνετα μόνη πρώτη και αήττητη με 5.5 βαθμούς στα 7 παιχνίδια.Η πρώτη θέση της δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων . 

Η Παπαγιαννάκη Μάρθα ισοβάθμισε  στις θέσεις 5 έως 7 και μετά την άρση της ισοβαθμίας κατέλαβε την έβδομη θέση στην κατηγορία Κ12.

Πολύ καλή προσπάθεια και απο την Μήτρου Βασιλική στην δύσκολη κατηγορία Κ16.

Συγχαρητήρια και στα 3 κορίτσια.4η Θέση για το Γυμνάσιο Πεύκων στα Πανελλήνια 2010

Ολοκληρώθηκε το 8ο Πανελλήνιο  Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα 2010,στο Porto Carras στις 24-04-2010.

Η ομάδα του Γυμνασίου Πεύκων, που απαρτίζεται αποκλειστικά από μαθητές του Σκακιστικού Συλλόγου Πεύκων και συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στα τελικά, κατέλαβε την 4η θέση . Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιτυχία τους. ­ Αν και έμειναν με την πίκρα της απώλειας της δεύτερης θέσης μόλις στον τελευταία αγώνα.

Συμμετείχαν οι: Λαμπρίδης Αλέξανδρος, Μήτρου Ανδρέας, Κουμτζής Αργύρης,Δρακάκη Αννα-Μαρία, Δημητριάδου Αντωνία.

­Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:Πάλι Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Άννα Μαρία Δρακάκη

Η αθλήτρια του συλλόγου μας Άννα Μαρία Δρακάκη για δεύτερη συνεχή χρονιά βγήκε πρωταθλήτρια Ελλάδας,αυτή τη φορά  στην Β΄ Γυμνασίου στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα που έγιναν στις 23-25 Απριλίου 2010 στις εγκαταστάσεις του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική.

Θερμά συγχαρητήρια στην Άννα Μαρία για τη μεγάλη επιτυχία της.Επίσης στην Παπαγιαννάκη Μάρθα για την δεύτερη θέση στην κατηγορία της. Συγχαρητήρια και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά του συλλόγου που συμμετείχαν στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα.

­Μήτρου Βασιλική,Μήτρου Ανδρέας,Κουμτζήs Αργύρηs,Εφόπουλοs Παναγιώτηs,Υδραγωγόs Βύρων.
 

   


Πανελλήνια Σχολικά 2010

Φωτογραφία απο την Βράβευση της Παπαγιαννάκη Μάρθας.ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΕΣΘ - ΣΣ ΠΕΥΚΩΝ 2-2

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας στον Τελικό του Κυπέλλου της ΕΣΣΝΘ-Χ , όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με την ομάδα της ΕΣΘ. Μετά και την άρση του κριτηρίου Βερολίνου το κύπελλο κατέκτησε η ομάδα της ΕΣΘ με 2-1 στους πόντους (νίκη στην 3η σκακιέρα , ήττα στην 4η). Παρ΄όλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για την προσπάθεια τους και την εξαιρετική φετεινή πορεία της ομάδας στο κύπελλο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν :

1) Θάνος Μαστροβασίλης - Dimitar Dochev   1/2

2) Δημήτρης Μαστροβασίλης - Κλεάνθης Βαφειάδης   1/2

3) Davit Zakarian - Δημήτρης Εξίζογλου   1-0

4) Παναγιώτης Πάμπαλος - Πάρις Ζιώγας   0-120-03-2010 Ατομικό Διανομαρχικό Σχολικό Ε.Σ.Σ.Ν.Θ.-Χ. 2010

Προκρίσεις στα Πανελλήνια Σχολικά 2010

Οι παρακάτω νεαροί σκακιστές του συλλόγου μας μετά απο θαυμάσιες εμφανίσεις προκρίθηκαν στους τελικούς των Πανελληνίων Σχολικών .

Μπάμνιατζη Ειρήνη,Υδραγωγός Βύρων, Εφόπουλος Παναγιώτης,Παπαγιαννάκη Μάρθα,Καραγώγος Μιχαήλ,Μήτρου Βασιλική,Μήτρου Ανδρέας.

Επίσης διακρίθηκαν: Μούργκος Χαράλαμπος,Συργιάννης Γεώργιος-Αντώνιος,Μυλωνάς Νικόλαος,ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο Σ.Σ. ΠΕΥΚΩΝ !

Μετά και την επικράτηση επί της Ε.Σ.Κ. με 2,5 - 1,5 ο Σκακιστικός Σύλλογος Πεύκων έφθασε στον Τελικό του κυπέλλου που διοργανώνει η ΕΣΣΝΘ-Χ.

Μεγάλη επιτυχία για τον Σύλλογο μας που καταφέρνει για πρώτη φορά να φθάσει στον τελικό του κυπέλου , όπου θα συναντήσει την πανίσχυρη Ε.Σ.Θ.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους σκακιστές του Συλλόγου μας για την μεγάλη τους επιτυχία και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Τελικό.ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2010

Το Σαβ/κο 20 & 21 Φεβρουαρίου έγινε το Σχολικό Πρωτάθλημα των Δήμων της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Από τον Σύλλογο μας συμμετείχαν 15 μαθητές , εκ των οποίων οι 13 προκρίθηκαν στα Τελικά Διανομαρχιακά Πρωταθλήματα που θα γίνουν στα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη στις 20 & 21 Μαρτίου.ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ 2010

Μεγάλη επιτυχία για το Γυμνάσιο Πεύκων που για 2η συνεχόμενη χρονιά κατακτά την 1η θέση στα Διανομαρχιακά Σχολικά Πρωταθλήματα της ΕΣΣΝΘ-Χ.

Σε 5 αγώνες σημείωσε 4 νίκες και 1 ισοπαλία και συγκέντρωσε 9 βαθμούς και 17 πόντους.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν ο Α. Λαμπρίδης , ο Α. Μήτρου , ο Α. Κουμτζής και η Α. Δημητριάδου.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή επιτυχία στα Τελικά που θα γίνουν τον Απρίλιο.

Οι τελικές βαθμολογίες σε όλες τις βαθμίδες στην σελίδα της ΕΣΣΝΘ-Χ , www.theschess.grΜΕΣΩ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Μετά το εκτός έδρας 2-2 με τον Επίκουρο στην Πολίχνη και με την άρση του κριτηρίου Βερολίνου , ο Σύλλογος μας συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου. Η 3η φάση του κυπέλλου θα διεξαχθεί το Σάββατο 6/2/2010 όπου πλέον συνεχίζουν οι 8 ισχυρότερες ομάδες της ΕΣΣΝΘ-Χ. Αναμένουμε την κλήρωση για να πληροφορηθούμε τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας μας.ΚΥΠΕΛΛΟ 2010

Το Σάββατο 16/01/2010 ο Σκακιστικός Σύλλογος Πεύκων αντιμετώπισε την ομάδα του Βορρά Αμπελοκήπων στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος 2010. Μετά από έναν όμορφο αγώνα η ομάδα μας πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση αφού επικράτησε με 4-0 επί της ομάδας των Αμπελοκήπων.

Η κλήρωση της επόμενης φάσης μας φέρνει αντιμέτωπους με την ομάδα του Επίκουρου Πολίχνης και είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα μας να πάρει την ρεβάνς για τον περσινό της αποκλεισμό από την ίδια ομάδα. Ο αγώνας θα γίνει στην Πολίχνη το Σάββατο 23/01/2010 στις 17.00 μ.μ. , όπου προβλέπεται να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι καθώς οι δύο αντίπαλοι θα παρατάξουν τους καλύτερους σκακιστές τους. Εμείς θα ευχηθούμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να νικήσει ο καλύτερος.ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2009

Έληξε σήμερα , 10/01/2010, το πολύ δυνατό τουρνουά "Λευκός Πύργος 2009" με απόλυτη επιτυχία.

Πρώτος νικητής αναδείχθηκε μετά από πολύ σταθερή απόδοση σε όλο το τουρνουά ο Αλέξανδρος Ίσκος που ισοβάθμησε με τον Κ. Κωνσταντέλια στην 1η θέση , αλλά είχε καλύτερα κριτήρια. Στην 3η θέση ο Αντώνης Χατζημανώλης. Ο προπονητής και παίκτης του Συλλόγου μας Κλεάνθης Βαφειάδης έχασε στο νήμα την 1η θέση καθώς ηττήθηκε από τον Κωνσταντέλια στον τελευταίο γύρο σε ένα καθοριστικό παιχνίδι , παρ' όλα αυτά όμως έδωσε πολύ δυνατά και ωραία παιχνίδια και αδικείται από την τελική του κατάταξη ( 7η θέση).

Στο Χριστουγεννιάτικο Ομαδικό Κύπελλο οι παίκτες του Συλλόγου μας κατέκτησαν την 3η θέση , με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν οι Κ. Βαφειάδης , Α-Μ Δρακάκη και Α. Μήτρου (σύνολο  16,5 βαθ.) και βραβεύθηκαν με το αντίστοιχο κύπελλο. Στην 1η θέση ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου και στην 2η θέση η ΣΑΘ Γαλαξία.ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ 8-16 ΕΤΩΝ

Ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Προκριματικά 8 - 16 ετών και τα κορίτσια του Συλλόγου μας τα πήγαν εξαιρετικά, πετυχαίνοντας 2 πρωτιές στις κατηγορίες Κ12 και Κ14.

Στα κορίτσια έως 12 ετών η Μάρθα Παπαγιαννάκη κατέκτησε την 1η θέση με 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στα κορίτσια έως 14 ετών η Άννα Μαρία Δρακάκη κατέκτησε κι αυτή την 1η θέση επίσης με 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια για τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Αξιοσημείωτη και η 6η θέση του Παναγιώτη Εφόπουλου που του δίνει πρόκριση ( από την ΕΣΣΝΘ-Χ) στα Τελικά.

Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα παιδιά του Συλλόγου για την συμμετοχή τους.2ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων 2009

Με 2 νίκες ξεκίνησε ο Σύλλογος μας τις υποχρεώσεις του για το 2ο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων. Το Σάββατο 10/10 νίκησε στην Τριανδρία με 5-1 την ομάδα της Σκακιστικής Παρέμβασης και την Κυριακή επικράτησε με 4-2 επί του Α.Μ.Ο. Γαλαξία  στα Πεύκα. Η επόμενη αγωνιστική συνεχίζεται στις 31 Οκτωβρίου , όπου στα πλαίσια του 3ου γύρου η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου.

Αναλυτικότερα όλα τα αποτελέσματαΘεοτόκια 2009 - Αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 11ο τουρνουά σκάκι που διοργάνωσε ο Σ.Σ.Πεύκων, στο πλαίσιο των Θεοτόκιων 2009.

Τα τελικά αποτελέσματα είναι:

http://www.chess-results.com/tnr25110.aspx?art=1&lan=1&m=-1&wi=1000Ο Σ.Σ.Πεύκων στην Α' Εθνική

­ Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10/05/09 ο Προκριματικός Όμιλος Α' Εθνικής με το σύλλογό μας να επικρατεί με 8,5 - 3,5 της Σκακιστικής Ακαδημίας Μουδανιών. Μετά και τη νίκη αυτή ο Σ.Σ.Πεύκων αναδείχθηκε πρωταθλητής με 6 νίκες και μία ισοπαλία. Ετσι την επόμενη χρονιά θα αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.­

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους σκακιστές μας που συμμετείχαν στην επιτυχία αυτή.

Τα αποτελέσματα του τελευταίου γύρου ήταν:  

 

 Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Άννα Μαρία Δρακάκη

Η αθλήτρια του συλλόγου μας Άννα Μαρία Δρακάκη βγήκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην Α΄ Γυμνασίου στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα που έγιναν στις 11-13 Απριλίου 2009 στις εγκαταστάσεις του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική.

Θερμά συγχαρητήρια στην Άννα Μαρία για τη μεγάλη επιτυχία της. Συγχαρητήρια και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά του συλλόγου που συμμετείχαν στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα.

Δείτε και τη φωτογραφία από τη βράβευση στην Α' Γυμνασίου.­Θεοτόκια 2008

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές που άγγιξαν τις 100 το φετινό τουρνουά σκάκι Θεοτόκια 2008.

Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Ίσκος που στον τελευταίο δραματικό αγώνα επικράτησε του Αντ. Παυλίδη και με την άρση της ισοβαθμίας κατέκτησε τελικά αυτός την 1η θέση αφήνοντας τον αντίπαλό του στη 2η. Την 3η θέση κατέκτησε ο David Zakarian ενώ 1η γυναίκα αναδείχθηκε η Βασ. Μπαλούτσου.

Τις απονομές έκαναν εκ μέρους του Δήμου Πεύκων ο αντιδήμαρχος κος Παπαθανασίου και ο Πρόεδρος του ΟΠΟΑΝΓ κος Σιμητόπουλος καθώς και ο βουλευτής κος Ζιώγας.

Δείτε εδώ­ την τελική βαθμολογία.

­­­­­